Missie

Vrijheid in verbondenheid, dat is mijn missie!

Waar sta ik voor?
Veiligheid en vertrouwen zijn de rode draad van mijn leven. Ik heb zelf ervaren hoe het voelt als dat ontbreekt, dus ik zorg ervoor dat mijn coachees in een warm bad komen, waarin alles gezegd en gevoeld mag worden. Ik ga hier integer mee om en veroordeel niet, immers iedereen is goed zoals hij/zij is.

Vrijheid in verbondenheid
In je leven ga je heel wat relaties aan. Dat zijn mooie verbindingen, echter ze moeten niet als beklemmend of verstikkend ervaren worden. In mijn praktijk ontmoet ik geregeld mensen die het gevoel hebben vast te zitten in deze relaties. Dat is een mindset. Je kunt er altijd uitstappen of er anders tegenaan kijken. Ik help je hierbij, zodat ook jij de vrijheid in verbondenheid gaat voelen.

Je veerkracht is groot!
Ik geloof niet in toeval. Dingen gebeuren niet voor niets. Niet zozeer dat alles voorbestemd is, echter wel dat je wat leert en kunt, met de gebeurtenissen die op je pad komen. De veerkracht van ieder uniek persoon is groot en dat is iets wat ik ook altijd bij mijn coachees voor elkaar wil krijgen. Altijd de zon blijven zien, ook als hij even achter de wolken schijnt. Ik laat je weer stralen net als de zon!