Jouw coach

Mijn intuïtie is mijn drijfveer

Tanja Kluytmans-Blaauw (1978), getrouwd met jeugdliefde Jeroen en moeder van Stan en Tom. Geboren en getogen in Heerlen en sinds 2001 woonachtig in Eindhoven.

Twin = 3x tweeling
Als eeneiige tweeling met mijn zus Vivian en geboren tijdens het sterrenbeeld tweeling, ben ik als geen ander in verbinding. Na het overlijden van onze eerste twee kinderen, όόk een eeneiige tweeling, merkte ik hoe relatief het leven is en hoeveel behoefte ik heb aan doen waar ik echt gelukkig van word: mensen coachen en ze een stap verder helpen richting een gelukkiger leven.

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam in het bedrijfsleven en onderwijs en sindsdien aan het coachen. Aanvankelijk informeel doordat collega’s en bekenden met hun verhalen en dilemma’s bij me kwamen. De laatste jaren professioneel als interne coach bij diverse bedrijven en sinds 2016 als zelfstandig, gediplomeerd coach via Twin Coaching.

Ik streef naar een harmonieuze omgeving, waarin rust en kracht volledig tot uiting komen. Mijn open houding naar iedereen, ongeacht achtergrond of niveau, maakt dat ik allerlei type mensen gecoacht heb en coach. Dat maakt dit werk voor mij ook zo mooi, afwisselend en waardevol.

Mijn doel is mensen via een-op-een coaching te ontwikkelen naar hun persoonlijke of zakelijke doel, waarna ze ontspannener, onbezorgder en gelukkiger in het leven staan.