Aanpak

Op gevoel snel tot de kern

Middels invoelen, mijn inlevingsvermogen, mijn intuïtie en de ingevingen die ik krijg stel ik vragen en spiegel ik wat ik zie en hoor gebeuren. Daarmee komen we snel tot de kern. Dat gecombineerd met opdrachten tussen de coachgesprekken door, zorgt voor een continu inzichtproces. Dit alles maakt dat we binnen een beperkt aantal sessies jouw hulpvraag hebben beantwoord, je bewust bent van jouw mooie, unieke persoonlijkheid en dat je weer een stap verder bent richting jouw geluk.

Dát is Twin Coaching!

Ieder coachtraject starten we met een intakegesprek van ca. 1,5 uur, waarbij we gezamenlijk de hulpvraag scherp krijgen. We voelen aan of er een wederzijdse klik is en in dat geval, bepalen we het vervolg.

Persoonlijke coaching
Dit kan zowel vanuit een particuliere, als een zakelijke invalshoek. In beide gevallen word je gecoacht vanuit een coachingslocatie (tuinkamer) in Eindhoven. Iedere sessie duurt 1,5 uur en wordt afgesloten met een persoonlijk actieplan, zodat het leerproces doorgaat na de opgedane inzichten.

Bedrijfscoaching op locatie
Twin Coaching coacht ook op locatie bij bedrijven. Om de mogelijkheden en de diversiteit aan coachtrajecten te bespreken, wordt vooraf een afspraak gemaakt.

Deze bedrijven gingen je voor: