Anderen over Twin Coaching

Particulier

Pepijn:

"Met een zorgvuldige en goed gedoseerde vraagstelling en hoge mate van inlevingsvermogen toont Tanja het vermogen om door te dringen tot de kern van waar het om gaat. Een goede reflectie op inhoud, gecombineerd met de opdracht om zelf aan het werk te gaan heeft mij een stap verder gebracht"

Ingrid:

“Tanja beschikt over de perfecte combinatie van uitstekende professionele capaciteiten en een aangeboren talent om mensen te kunnen doorgronden. Zij weet feilloos een hulpvraag te ‘ontleden’ en het grotere plaatje in te vullen zonder dat je je daar van bewust bent. Ik voelde me bij haar erg op mijn gemak waardoor een zeer open communicatie omgeving ontstond en ze mij erg snel kon helpen"

Paul:

“Tanja heeft mij begeleid in een coachtraject, waarbij mijn persoonlijke doel in dit coachtraject omvatte: persoonlijke ontwikkeling, gericht op zelfvertrouwen, eigenwaarde en overtuigingskracht. Vanwege haar inlevingsvermogen, de vrijheid die ze me gaf en het in mij gestelde vertrouwen heb ik me bij haar volledig open kunnen stellen. Dit resulteerde iedere sessie weer in een bijzonder gesprek, waarbij zakelijk en privé verbonden werd zonder het doel uit ogen te verliezen. Tanja haar aanpak was intuïtief & respectvol. Vanuit de gedachte ‘wat ter tafel komt heeft zijn bedoeling’, zonder oordeel en altijd respectvol naar mij als persoon. Tanja heeft me weer geholpen het heft in eigen handen te nemen met als resultaat geloof in mezelf en een gevoel van gelijkwaardigheid ten opzichte van anderen. Vol lof en waardering denk ik terug aan een bijzonder coachtraject”

Trudy:

“Tanja heeft een warme persoonlijkheid en lieve uitstraling. Hierdoor voel je je bij Tanja snel op je gemak. Tijdens onze coachingsgesprekken gaf ze me altijd een goed gevoel door simpelweg naar je te luisteren en met de juiste woorden te steunen

Zakelijk

Job:

“Binnen Akertech Adviseurs coacht Tanja diverse medewerkers en ook zelf heb ik aan Tanja het ideale klankbord als ondernemer! Ik heb Tanja leren kennen als een coach die een fijne en open sfeer weet te creëren met haar cliënten. Tanja is oprecht en warm belangstellend maar ook eerlijk en direct als dat moet in een veilige omgeving. Weet prikkelende vragen te stellen en mensen aan het denken te zetten, zoals een coach dat hoort te doen”

Bernd:

"Tanja was jarenlang mijn rechterhand en vertrouwenspersoon, voor mij als algemeen directeur.
Zij kan als geen ander aanvoelen wat er leeft in de organisatie, dit daarna helder aangeven en vervolgens in beweging brengen van de organisatie, het team of de medewerker(s). Zodanig dat zij zich verder gaan ontwikkelen"

Joseph:

"Tanja heeft mij bijgestaan om de communicatie tussen mij en mijn team, 27 medewerkers, te optimaliseren. Ze heeft mij gecoacht in het houden van dialogen i.p.v monologen. Daarbij heeft ze tijdens een meeting een goed waarnemingsvermogen wie actief of passief in de meeting aanwezig is en weet de passieve deelnemers te activeren"

Esther:

"Tanja is door haar openheid, oprechtheid en gave in staat om je snel te helpen naar de kern te gaan (die overigens soms anders blijkt te zijn dan zelf aangenomen). Hierbij helpt ze je zonder enig oordeel, je keuzes helder te krijgen als je vast zit in je eigen denkpatroon.
Ik heb het geluk gehad dit al jaren geleden te hebben mogen ervaren toen ik in dubio zat wat ik met mijn carrière wilde. Door haar scherpe maar persoonlijke observatie en vragen heeft ze me geholpen om kritisch te kijken naar de beren die ik op de weg zag. Ondertussen ben ik zo'n 10 jaar zelfstandig en heb ik de juiste keuze gemaakt. Dank je wel voor de duwtjes in mijn rug"